Smo zasebno držinsko podjetje, poslujemo od leta 1997. Naš osnovni program, predstavlja predelavo zelenjave. Prednost pred večjimi poslovnimi sistemi v okviru našega programa, vidimo predvsem v naši fleksibilnosti, saj se hitro prilagodimo raznim zahtevam kupcev.

Tržno smo usmerjeni predvsem na večje porabnike:

– hoteli,
– restavracije,
– šole, vrtci,
– kopališča, smučišča,
– domovi starejših,
– delavske menze,
– trgovske sisteme,
– razne prireditve,…

Blago dostavimo do kupca v dogovorjenem roku, ter v skladu z načeli HACCP sistema. V skladu z zahtevami HACCP, imamo na razpolago tovorna vozila, ki so ustrezno klimatsko opremljena.

V sklopu naše dejavnosti, ponujamo kupcu široko paleto izdelkov: program vložnin, kisi, olja, vakum pakiranje, delikatese, svežo sadje in zelenjavo. Smo edini v Sloveniji, ki proizvajamo in distribuiramo Rdečo peso za večje porabnike v PVC vedrih (12 in 22kg). Tudi vsi ostali naši izdelki, so na voljo v PVC vedrih. Prisotni smo po celi Sloveniji, nekaj pa tudi izvažamo. V podjetju vršimo tudi odkup in distribucijo sveže pridelane zelenjave, s strani slovenskih pridelovalcev vrtnin. Naše reference so dokaj visoke, saj imamo več kot 50% tržni delež na področju zasebnih podjetij, v okviru naše dejavnosti v republiki Sloveniji. Rast oz. razvoj podjetja, nam že od leta 2012 potrjuje tudi gospodarska zbornica z certifikatom Excellent SME.

Lahko se pa pohvalimo tudi z tem, da kar nekaj naših artiklov nosi ISO standarde, saj sodelujemo le z najboljšimi kooparanti.